Monday, March 5, 2007

Dyrene våre







Bare en liten presentasjon av dyrene våre. Først og fremst og fremfor alt, har vi Justy cockeren våres. Hun er en mørk ( litt grå nå ) skjønnhet med alle trekk en Donna verdig. Snill, grom og trofast. Hver dag møter hun deg med en myk snute og logrende hale - mørke øyne som ser på deg og alltid er hun glad for å se deg. Vi er utrolig glade i deg , Justy !



Også har vi Posin da , kattepusen vår. Egentlig skulle han hete Fridtjof, men navnet ble fort endret til Posin. Han er myk og god, men dog litt arrogant som katter flest. Posin regjerte alene som huskatt til vesle frøken Posilla kom ved juletider. Hun skulle bo her til hun ble litt større, men hvordan kan vi klare at hun skal flytte fra oss og bli stallkatt ?? Liten og utrolig feminin, men absolutt i stand til å sette Posin på plass. Justy liker ikke alt dette kattestyret for veslepusen jakter på ALT som rører seg. Halen til Justy rører seg veldig mye og er derfor stadig under angrep. Da blir Justy irritert og høres fryktelig skummel ut. Hun KAN nemlig å knurre, hvis hun vil.



Bare noen ord om dyrene våre.....De holder i allefall meg i ånde. For, som Tuva på Langedrag sa : det absolutt viktigeste i ethvert dyr sitt liv, er MAT !!

1 comment:

Stine said...

Heisann!
Så fin blogg du har fått deg:)
Masse fine bilder her!

Har herma litt da.. så nå har jeg også fått meg blogg!

Glad i deg:)
Klem fra Stine :)